Ürün Açıklaması
Türkiye' de KOYUN YÜNÜNDEN elde edilen ilk Hayvansal Kaynaklı Sıvı Organik Gübresidir
• Koyun Yününün fiziksel, kimyasal ve biyolojik işlemlere tabi tutulması ile elde edilen eşsiz bir üründür.
• Düşük molekül ağırlığı sayesinde bitki tarafından hızlı alınım sağlar,
• Beraber uygulandığı ürünlerin alına bilirliklerini hızlandırır,
• Yüksek Organik Madde içeriği ile bitkilerin kök gelişimini arttırır diğer taraftan toprağın fiziksel, kimyasal ve biyolojik özelliklerini düzelterek daha iyi bir bitki gelişimine olanak sağlar,
• İçeriğinde bulunan bitki besin elementleri sayesinde yüksek verim artışına olanak sağlar.
EKİM - DİKİM' DEN HASAT SONUNA KADAR UYGULAMA ZAMANI VE ÖNERİLEN DOZ | |||
---|---|---|---|
TAVSİYE EDİLEN BİTKİLER | BİTKİ TÜRÜ | YAPRAKTAN | DAMLAMADAN |
SEBZELER | Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Çilek, Kavun, Karpuz, Lahana, Marul, Dereotu, Maydanoz, Brokoli, Enginar vb. | 150-200 cc/100L | 1-2 L/ Dekar |
MEYVE AĞAÇLARI ve BAĞ | Taş Çekirdekliler (Kiraz-Erik-Kayısı v.b.), Yumuşak Çekirdekliler (Elma-Armut v.b.), Narenciye (Portakal-Limon v.b.), Sert Kabuklular (Antep fıstığı-Ceviz-Fındık-Badem v.b.), Zeytin, Nar, Muz | 200-250 cc/100L | 2-3 L/ Dekar |
TARLA BİTKİLERİ | Tahıllar (Buğday-Arpa-Yulaf, Çeltik), Baklagiller (Soya-Mercimek, Nohut), Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Tütün, Patates, Pancar v.b. | 150-200 cc/100L | 1-2 L/ Dekar |