Yükleniyor...
Mobil Logo
Ürün Açıklaması

Türkiye' de KOYUN YÜNÜNDEN elde edilen ilk Hayvansal Kaynaklı Sıvı Organik Gübresidir


• Koyun Yününün fiziksel, kimyasal ve biyolojik işlemlere tabi tutulması ile elde edilen eşsiz bir üründür. 
• Düşük molekül ağırlığı sayesinde bitki tarafından hızlı alınım sağlar, 
• Beraber uygulandığı ürünlerin alına bilirliklerini hızlandırır, 
• Yüksek Organik Madde içeriği ile bitkilerin kök gelişimini arttırır diğer taraftan toprağın fiziksel, kimyasal ve biyolojik özelliklerini düzelterek daha iyi bir bitki gelişimine olanak sağlar, 
• İçeriğinde bulunan bitki besin elementleri sayesinde yüksek verim artışına olanak sağlar.

EKİM - DİKİM' DEN HASAT SONUNA KADAR UYGULAMA ZAMANI VE ÖNERİLEN DOZ
TAVSİYE EDİLEN BİTKİLERBİTKİ TÜRÜYAPRAKTANDAMLAMADAN
SEBZELERDomates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Çilek, Kavun, Karpuz, Lahana, Marul, Dereotu, Maydanoz, Brokoli, Enginar vb.150-200 cc/100L1-2 L/ Dekar
MEYVE AĞAÇLARI ve BAĞTaş Çekirdekliler (Kiraz-Erik-Kayısı v.b.), Yumuşak Çekirdekliler (Elma-Armut v.b.), Narenciye (Portakal-Limon v.b.), Sert Kabuklular (Antep fıstığı-Ceviz-Fındık-Badem v.b.), Zeytin, Nar, Muz 200-250 cc/100L2-3 L/ Dekar
TARLA BİTKİLERİTahıllar (Buğday-Arpa-Yulaf, Çeltik), Baklagiller (Soya-Mercimek, Nohut), Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Tütün, Patates, Pancar v.b. 150-200 cc/100L1-2 L/ Dekar